Coming soon

Nieuw Schaijk

De smaak van thuis

Nieuw Schaijk vormt, als betrokken familiebedrijf en restaurant, al jaren een onmisbaar onderdeel van Schaijk en haar omgeving. Na een tragische brand herrijst het nu sterker dan ooit. Met een oprecht merkverhaal dat gastvrijheid omarmt, willen ze het alledaagse bijzonder maken. Iedereen wordt met open armen ontvangen voor het ultieme gevoel van 'thuis'. De nieuwe identiteit benadrukt de speciale rol van Nieuw Schaijk in Schaijk en legt, met natuurlijke elementen, de nadruk op de schoonheid van hun unieke locatie aan de rand van Natuurgebied de Maashorst.

Het nieuwe logo van Nieuw Schaijk is geïnspireerd op het wapen van Schaijk, dat een raaf zittend op een tak toont. Om de vriendelijke en gastvrije uitstraling van Nieuw Schaijk te benadrukken, hebben we een eigen interpretatie van deze raaf gecreëerd. Dit vogeltje symboliseert het warme gevoel van thuiskomen (elk vogeltje zoekt immers zijn nest) en verbindt Nieuw Schaijk met het prachtige natuurgebied de Maashorst.

Het vriendelijke, toegankelijke en vooral vertrouwde karakter van Nieuw Schaijk hebben we gevangen in een warm, knus kleurpalet, eigenwijze typografie en ronde vormen. De natuur brengen we terug in geïllustreerde patronen. Deze patronen vinden hun oorsprong in de overeenkomsten tussen de culinaire wereld (horeca) en het natuurgebied dat zo dicht bij hen staat.

Contact

Weten wat we voor jou kunnen doen? Bel Pleun.

Pleun van Antwerpen

+31 6 57 58 11 04